Wij maken uw woondroom helemaal waar. Van de schuldsaldoverzekering bij uw hypothecair krediet tot onze Cocoon Woningverzekering. Als DVV-consulent staan wij u bij uw hele project met raad en daad bij. Hiervoor bieden wij u een totaalpakket met onder meer:

Cocoon Woningverzekering

Wat verzekert de Cocoon Woningverzekering?

De Cocoon Woningverzekering staat garant voor een zeer ruime dekking met uitstekende waarborgen:

 • Brandschade en aanverwante gevaren: uw huis brandt af, een kortsluiting vernielt uw pc of een blikseminslag beschadigt uw elektrische apparaten.
 • Storm- en hagelschade: een storm blaast een deel van uw dak weg, hagelbollen beschadigen de veranda of uw omheining gaat vliegen bij een windhoos.
 • Waterschade: een lek in de leiding zet uw woning/kelder/garage onder water, regenwater dringt via uw dak binnen en zorgt voor vochtige plekken in uw salon. Of nog: uw watermeter loopt terwijl er geen water verbruikt wordt. Er moet dus ergens een lek zijn. Wij sporen het voor u op.
 • Glasbreuk: bij het behangen stoot u met uw ladder tegen één van uw gloednieuwe ramen. Een grote barst is het gevolg. Cocoon vergoedt, net als de dubbele beglazing die ondoorzichtig wordt door condensatie.
 • Burgerlijke aansprakelijkheid: een lek bij u thuis zorgt voor vochtplekken bij de buren. Uw aansprakelijkheid is verzekerd.
 • Natuurrampen.
 • Diefstal: de waarde van uw gestolen goederen, de inbraakschade aan het gebouw. Wij vergoeden u ook als u in het buitenland het slachtoffer wordt van een diefstal met geweld of van een inbraak/diefstal in uw gehuurd vakantieverblijf.
 • Onrechtstreekse verliezen: omdat een schadegeval vaak onvoorziene kosten zoals telefoonkosten met zich meebrengt, kunt u ook die verzekeren. Dan krijgt u van DVV nog een 10 % extra bovenop uw schadevergoeding.
 • Rechtsbijstand: wij helpen u bij het verkrijgen van een schadevergoeding van derden wanneer deze dit zouden betwisten.

U ziet het, de Cocoon Woningverzekering is zeer ruim, bij een schadegeval helpen wij u met raad en daad. Indien nodig komen wij ook ter plaatste voor de vaststellingen en/of bij de expertises.

Voor wie is de Cocoon Woningverzekering?

De Cocoon woningverzekering is er zowel voor eigenaars als voor huurders en voor eigenaar-verhuurders. Voor jongeren die het ouderlijke huis verlaten doet DVV nog een extra inspanning, dit onder vorm van onze Cocoon Start. U krijgt dan, als nestverlater, een gratis dekking van namelijk 6 maanden. Dit voordeel krijgt u eveneens bij en Familiale Verzekering.

Klik hier voor meer info

Woonkrediet

Bij aankoop, bouw of renovatie van uw huis of appartement kunt u meestal wel een duwtje in de rug gebruiken. Dankzij het DVV Woonkrediet kunt u het bedrag lenen dat u nodig heeft. Dit kan aan een vaste of een variabele rentevoet.

U hebt een project en wenst onze beste tarieven voor een Woonkrediet te kennen? Maak een afspraak en bespreek uw project met ons. Wij gaan samen met u op zoek naar een totaaloplossing, naast de rentevoet bekijken wij ook uw verzekeringen en zorgen wij voor uw fiscale optimalisatie.

Klik hier voor meer info

Schuldsaldoverzekering

Wat dekt een Schuldsaldoverzekering?

Een Schuldsaldoverzekering dekt uw openstaand saldo van uw hypothecair krediet.  Hypothecaire kredieten zijn meestal gekoppeld aan een Schuldsaldoverzekering. De beste garantie voor de terugbetaling van uw lening. Deze dekt immers voortdurend het bedrag dat u nog schuldig bent. Als de verzekerde overlijdt voor de aflossing van het krediet, lost de geldschieter het kapitaal verder af.

Voor wie is een Schuldsaldoverzekering?

Het is een misvatting dat een Schuldsaldoverzekering enkel voor koppels zou zijn, ook een alleenstaande heeft er baat bij om een Schuldsaldoverzekering te nemen.

Klik hier voor meer info

Persoonlijke Ongevallenverzekering

Waarom een Persoonlijke Ongevallenverzekering?

Of u nu enkel klusjes in uw huis doet dan wel zelf uw woning bouwt of verbouwt, als fervent doe-het-zelver doet u vaak werk dat u niet gewoon bent.

Een ongeval betekent meestal dat u enige tijd arbeidsongeschikt bent. Als werknemer heeft u de eerste maand wel een gewaarborgd loon, maar de kosten lopen doorgaans snel op. En als zelfstandige staat u op het vlak van sociale zekerheid al helemaal nergens. Een verzekering die uw kosten voor opgelopen lichamelijke letsels vergoedt, komt in zulke gevallen goed van pas.

Voor wie een Persoonlijke Ongevallenverzekering?

Elke doelgroep komt in aanmerking voor een Persoonlijke Ongevallenverzekering, toch hebben we een aantal opsplitsingen gemaakt om zo goed mogelijk te voldoen aan de noden van elke groep:

 • Een volledige Persoonlijke Ongevallenverzekering voor zelfstandigen.
 • Een Persoonlijke Verzekering privéleven voor werknemers en hun gezin.
 • Jongeren.
 • Een ongevallenverzekering voor verbouwingswerken.

Klik hier voor meer info